advies-wordcloud

Online aanwezigheid

Of u nu een webshop runt, een bedrijfswebsite creëert of een persoonlijk blog bijhoudt, uw website is uw online aanwezigheid. Uw website moet aansluiten bij uw huisstijl, uw doelgroep bereiken en voldoen aan de door u gewenste uitstraling. U heeft tenslotte ook op het web maar één kans op een succesvolle eerste indruk.

Strategie

Een veelgebruikte -maar ongewenste- methode voor webprojecten is om te beginnen met pagina’s aanmaken, teksten schrijven, foto’s toevoegen en daarna te kijken of al dat werk wel het gewenste effect heeft gehad. Dit kost veel tijd en vaak overbodig dubbel werk. Een goed begin is het halve werk. Als u vanaf het begin af aan een duidelijke strategie heeft voor uw webproject kunt u eenvoudiger uw visie en beoogde doelen realiseren en bespaart u kosten en moeite op lange termijn.

Web presence management

Door middel van doelgerichte vragen, marktanalyse en onze uitgebreide kennis van alle do’s en don’ts op het gebied van webdesign kunnen wij u helpen een strategie op te stellen waarmee uw webproject een succes wordt. Hierbij komen alle aspecten aan bod: van het ontwerp, de functionaliteit, de doelstellingen, onderhoud, integratie en future-proofing tot en met hosting en beveiliging.

Het ontwerpen en beheren van de strategie van uw webproject wordt ook wel web presence management genoemd. Ook voor een second opinion hierin bent u bij ons aan het goede adres.

Artifex Webconsultancy
TOP