JM Renovatie

JM Renovatie is gespecialiseerd in traprenovatie, deuren, vloeren, maatwerk kasten en meubels. Om (potentiële) klanten te laten zien wat ze in huis hebben wilde JM Renovatie graag een website opstarten.

Het makkelijk foto’s toevoegen van afgeronde project en een passend uiterlijk waren de voornaamste eisen.

Buiten de website was er ook een nieuw logo nodig en het bijpassende drukwerk.

Wat hebben we gedaan:

  • Advies
  • Ontwerp – Responsive Webdesign – Logo
  • Implementatie – WordPress – HTML5 – CSS3 – JQuery
  • Optimalisatie – Laadsnelheid – Caching
  • Domein & Hosting

Door de vele afbeeldingen zou het laden van de pagina’s langzaam kunnen gaan op plaatsen met een wat langzamere verbinding, zoals op mobiele telefoons. Om hier de bezoekers toch een goede ervaring te geven wordt gebruik gemaakt van automatische afbeeldingsoptimalisatie, die ervoor zorgt dat de afbeelding verkleind wordt zonder de kwaliteit te erg te beïnvloeden. Ook wordt er gebruik gemaakt van page caching zodat de browser de pagina niet compleet opnieuw hoeft te downloaden als deze niet veranderd is. Dat scheelt tijd en bandbreedte.

Omdat het beheer van de website simpel en snel moest kunnen gebeuren kwamen we al snel bij het WordPress CMS uit. Dit geeft de beheerder van de website de mogelijkheid in te loggen op een beveiligde beheeromgeving om vervolgens zelf teksten, afbeeldingen en andere informatie aan te kunnen passen, zonder tussenkomst van ons.

Door de snelle en stabiele hosting van Artifex Webconsultancy worden er automatische back-ups gemaakt zodat er geen zorgen hoeven worden gemaakt v.w.b. verlies van gegevens.

Responsive design

  • Responsive design

    Door gebruik te maken van responsive design past de website zich aan aan de grootte van het scherm. Het menu wordt opgevouwen en de tekst en afbeeldingen worden geschaald. Ook zijn sommige elementen niet beschikbaar op de mobiele lay-out omdat deze daar niet gebruikt worden.

Scan me!
Scan this QR Code!

Bekijk de website live!

Scan de QR code of klik hier om direct naar de website te gaan!

TOP