Miël Logopedie en Psychologie

Het Centrum voor Logopedische en Psychologische diagnostiek en hulpverlening Miël in het Belgische Dikkelvenne had een website nodig waar klanten informatie kunnen vinden over de geleverde diensten, het team van logopedisten en psychologen en algemene informatie. De eisen waren simpel: een makkelijk te beheren website die goed aansluit bij de huiskleuren en de folders, die reeds gedrukt waren. Bijkomend voordeel van de website (en dus een domeinnaam) is dat alle teamleden een eigen e-mail adres toegewezen kregen, zodat de administratie en persoonlijke benadering werd bevorderd.

Al snel kwamen we uit op het WordPress CMS vanwege de eenvoudige beheeromgeving. Bijkomend voordeel was dat het standaard thema goed aansloot bij de huisstijl en er derhalve kon worden bespaard op ontwerpkosten en tijd.

Wat hebben we gedaan:

  • Advies
  • Implementatie – WordPress
  • Domein & Hosting

Aangezien het beheer van de site simpel moet blijven hebben we gekozen voor WordPress. Dit Content Management System (CMS) maakt het makkelijk voor beginnende en ervaren gebruikers websites te beheren. Er is in dit geval gebruik gemaakt van het standaard thema (lees: uiterlijk), zij het met enkele kleine aanpassingen.

Scan me!
Scan this QR Code!

Bekijk de website live!

Scan de QR code of klik hier om direct naar de website te gaan!

TOP